Kaapelikartoituspalvelut

Kaapelikartoitus antaa luotettavan ja ajan tasalla olevan tiedon sähkö- ja telekaapeleiden sekä kaukolämpöputkien sijainnista. Lisäksi niin suunnittelijat kuin tekijätkin saavat varmuuden siitä, että ensimmäinen kaivinkoneen kauhaisu ei katkaise alueen sähköjä.

Tampereen Veralta saa myös yksityinen asukas ajantasaisen, mittatarkan ja mittakaavassa olevan kartoituksen piha-alueella sijaitsevista kaapeleista ja lämpöputkista. Kartoituksesta on konkreettista apua esimerkiksi piha-alueen uudistuksia suunniteltaessa. Karttaa tarvitaan, olipa kyseessä leikkitelineiden sijoitus, aitojen ja nurmikoiden istutus, lämmityspistorasiat, asfaltoinnit, kivetykset, pihavalojen vaihto tai lämpö- ja viemärisaneeraukset. Kartta helpottaa myös varsinaista kaapelinäyttöä.

Kaapelikartoitukseen sisältyy asiantuntijoidemme henkilökohtainen käynti paikan päällä, kartoitusmittaukset sekä kartta. Kartan saat sähköisesti pdf:nä tai toivomassasi muodossa.

Karttaotepalvelu on maksuton palvelu, jota tuotetaan urakoitsijoille, suunnittelijoille ja yhteistyökumppaneille, jotka tarvitsevat lämpö-, kaukojäähdytys- ja maakaasuputkien sekä kaapeleiden sijaintitietopalvelua.

Jaettavat sijaintikartat sisältävät Tampereen Sähkölaitos-yhtiöiden sekä Tampereen kaupungin kaupunkiympäristön kehittämisen hallinnoiman katuvaloverkon maanalaiset rakenteet.

Lisätietoja palvelusta ja toimintatavoista saat ohjeestamme.

https://www.sahkolaitos.fi/tampereen-sahkoverkko/ohjeet-ja-lomakkeet/lomakkeet/sijaintikarttojen-tai-kaapelinayton-tilaaminen/

Palveluihimme kuuluu sähkökaapelien ja lämpöputkien kartoitus, kaapelinäytöt, sekä urakoitsijoiden valvonta.