Tampereen Vera Oy   |   Väkipyöränkatu 5, 33720 TAMPERE   |   etunimi.sukunimi@tampereenvera.fi

Uutiset

31 lokakuun, 2021

Portfolio

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Hakametsän jäähallin alikulkutunneli

Hakametsän jäähallin ja Tampere Areenan välisen alikulkutunnelin valaistuksen uusiminen toi graffititaiteen valokeilaan. Tampereen kaupungin ja A-klinikkasäätiön yhteishankkeessa graffititaiteilijat loivat tunneliin näyttävän katutaiteen gallerian ja tämä valaistiin alhaalta päin koko tunnelin mitalta kulkevalla LED-valaistuksella.

Muuntamohanke 2×2,5 MVA 10 kV / 0,4 kV Porvoossa

Veran asentajat hoitavat myös mittavat muuntamorakentamishankkeet vaativissa olosuhteissa, tarvittaessa aliurakoitsijaverkostomme asentajat apunaan. Porvoossa asennettiin 2 kpl 2,5 MVA muuntajat kaapelointeineen ja suojausjärjestelmineen haastavissa olosuhteissa. Kaapelireittiin kuului mm. 20 m korkea kallioseinämä, mutta ammattitaitoiset asentajamme eivät siitä säikähtäneet vaan kaapelit saatiin vedettyä.

Vuolteentorin valaistus

Vuolteentorin alueen saneerauksen yhteydessä rakennettiin myös koko valaistus uusiksi. Suunnittelussa painotettiin niin viihtyvyyttä kuin turvallisuuttakin. Lisäksi kulttuurihistoriallisesti ainutlaatuinen Tammerkosken kansallismaisema valaistiin sen parhaita puolia korostaen. Valaistuksen suunnittelu: WhiteNight Lighting Oy, toteutus: Tampereen Vera Oy.

Tampereen Valoviikot

Upeat Tampereen Valoviikot ovat valaisseet kaupunkilaisten kulkua läpi pimeimmän kaamoksen jo yli 50 vuotta. Vera varmistaa, että kuviot ovat turvallisesti paikoillaan koko kymmenen viikon jakson ajan.