Tampereen Vera Oy   |   Väkipyöränkatu 5, 33720 TAMPERE   |   etunimi.sukunimi@tampereenvera.fi
Rekrytointi

Rekrytointi

Työ Verassa


Me Verassa uskomme, että laadukasta palvelua syntyy vain sitoutuneiden ja työhönsä tyytyväisten ammattilaisten yhteistyöllä.

Olemme reilu ja oikeudenmukainen työpaikka, jossa arvostetaan ihmisten yksilöllisiä vahvuuksia, tuetaan heidän ammatillista kehittymistään ja pidetään huolta yhteisestä työhyvinvoinnista.

Työntekijöiltä odotamme positiivista tiimihenkeä, motivoitunutta asennetta ja kehittymishalua. Jokainen veralainen tuo oman panoksensa Veran jatkuvaan uudistumiseen ja eteenpäin viemiseen.

Veran taustalla oleva Tampereen Energia -konserni tarjoaa vakaan pohjan urakehitykselle ja mahdollisuuksia urakiertoon.

Kiinnostaako työ Verassa? Ota yhteyttä HR Business Partneriimme Terhi Ruutiseen p. 040 145 4606 / rekrytointi@tampereenenergia.fi tai katso Tampereen Energia -konsernin sivuilta avoimet työpaikat.

Opiskelijat

 

Opiskelijat ja harjoittelijat

Vera tarjoaa säännöllisesti harjoittelupaikkoja alan opiskelijoille ja uusille osaajille. Paikkoja tarjotaan ja täytetään pääosin oppilaitosyhteistyönä Tampereen seudun ammattiopisto Tredun sekä Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK:n kanssa. Harjoittelupaikan hakemista varten tulee täyttää hakemuslomake Tampereen Energia -konsernin verkkosivuilla, emme ota vastaan sähköpostihakemuksia.

Kysy lisää HR Business Partneriltamme Terhi Ruutiselta p. 040 145 4606 / rekrytointi@tampereenenergia.fi

KONSERNIN KESÄTYÖT