Tampereen Vera Oy   |   Väkipyöränkatu 5, 33720 TAMPERE   |   etunimi.sukunimi@tampereenvera.fi
Tampereen Vera Oy

Tampereen Vera Oy

Pidetään yhdessä valot päällä ja pyörät pyörimässä!


Tampereen Vera Oy kehittää, suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää julkisen ja yksityisen infran kriittisiä osia. Varmistamme, että yhteiskunnassa ja yrityksissä riittää virtaa ja valoa liikenteen, teollisuuden sekä yhteisen elinympäristömme ja elämän tarpeisiin.

Toteutamme sähköverkot, ulkovalaistukset ja liikenneratkaisut sekä tarjoamme asiantuntija- ja lisäpalveluja julkisyhteisöille, energia-, teollisuus- ja rakennusyhtiöille sekä yksityisasiakkaille kaikkialla Suomessa.

Saat meiltä palvelukseesi huippuosaajat, joiden käsissä työt tulevat kuntoon laadukkaasti, turvallisesti sekä sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Laaja projektikokemus, pätevät ammattilaiset ja nykyaikaiset työvälineet varmistavat nopean ongelmanratkaisun myös projektisi yllättävissä haasteissa. Tämän kaiken todistavat myös tyytyväiset asiakkaamme.

AIKATAULUT
PITÄVÄT
TYÖ KERRALLA
KUNTOON
KUSTANNUKSET
SITÄ MITÄ
LUVATTIIN

Tampereen Vera Oy:n johtoryhmä:

Puheenjohtaja:
Ville Aalto, 0400 392 075

Jäsenet:
Juha Jokinen, 040 839 2442
Matti-Pekka Falck, 040 704 3646
Tero Hongell, 040 631 6241
Henkilöstön edustaja: Kaj Mård, 040 801 6237
Controller: Nita Kekki, 050 599 5892

Tampereen Vera Oy:n hallitus:​

Puheenjohtaja:
Jussi Laitinen

Jäsenet:
Johannes Lindell
Mika Pekkinen
Janne Rapakko

Sihteeri:
Nita Kekki

Asioiden esittelijänä hallituksen kokouksessa toimii yhtiön toimitusjohtaja Ville Aalto.

Vera tarttuu töihin ammattitaidolla ja oikealla asenteella

 

 

Asiakaslähtöisyys

Olemme töissä nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme varten. Täytämme asiakkaiden odotukset, autamme heitä ja tuotamme heille lisäarvoa.

Tuloksellisuus

Kaiken tekemisemme lähtökohtina ovat tavoitteellisuus ja kannattavuus. Palvelemme liiketoiminnan kokonaisetua pyrkien aina parempiin suorituksiin.

LUOTETTAVUUS

Olemme luotettava ja lupauksensa pitävä asiakaspalvelija, joka tarjoaa laadukkaita tuotteita ja ratkaisuja. Kannamme vastuun valinnoistamme ja ympäristöstämme.

kehittyminen

Varmistamme kilpailukykymme osaamisemme jatkuvalla kehittämisellä. Haluamme ja uskallamme kyseenalaistaa ja uudistaa toimintamallejamme.