Ulkovalaistuspalvelut

Toimitamme valaistuksen suunnittelun ja rakentamisen asiakkaan toiveiden mukaisesti tai avaimet käteen -periaatteella. Meiltä saat myös viimeisimmän tekniikan, ekologisimmat ratkaisut ja kehittyneimmät valaistuksen ohjausjärjestelmät. Vera rakentaa tulevaisuuden kaupunkivalaistusta ja huoltaa myös vanhempaa hyväksi havaittua valaistustekniikkaa.

Valaistuskohteiden toimituslaajuus on joustavasti sovittavissa, ja tarvittaessa toteutamme projektit suunnittelusta toteutukseen. Asiakkaitamme ovat kaupunkien ja kuntien lisäksi, teitä ja puistoalueita rakentavat maanrakennusurakoitsijat sekä teollisuuskiinteistöt.

Tampereen alueella katu- ja muiden yleisten alueiden ulkovalaistuksen ylläpidosta vastaa Tampereen kaupunki. Toimimme ulkovalaistusverkon palvelusopimuksen kunnossapitourakoitsijana.

Ulkovalaistuksen vikailmoituksia (sammuneet katuvalolamput, kolareissa vaurioituneet katuvalopylväät, jne.) otetaan vastaan Tampereen kaupungin vikailmoituspalvelussa ja palvelupiste Frenckelissä. Käsittelemme vikailmoitusjärjestelmään ilmoitetut palautteet palvelusopimuksen mukaisessa vasteajassa.