Tampereen Vera Oy   |   Väkipyöränkatu 5, 33720 TAMPERE   |   etunimi.sukunimi@tampereenvera.fi

Uutiset

05 elokuun, 2019

Uudet veralaiset – Tervetuloa!

Kevään ja kesän aikana olemme saaneet rautaiseen joukkoomme uusia veralaisia.

Veran varastopäällikkönä aloitti 4.3.2019 Tomi Wuorinen. Tomi on työskennellyt varastopäällikkönä Metso Minerals Oy:ssä, ja hänellä on vankka kokemus varaston johtamisesta ja kehittämisestä.

Veran uudeksi myyntipäälliköksi valittiin Timo Anttila, joka aloitti tehtävässään 25.4.2019. Timo on aiemmin toiminut Verassa usean vuoden ajan eri tehtävissä, viimeksi tarjouslaskentapäällikkönä, mutta muutaman viime vuoden hän on työskennellyt Omexom Oy:ssä (ent. Infratek Oy) myyntipäällikkönä.

Infrapalvelut-yksikössämme Jerry Ritamäki aloitti tiimipäällikkönä 2.5.2019. Jerry on työskennellyt pääkaupunkiseudulla teknisiä palveluita tuottavassa yrityksessä automaatio-osaston palvelupäällikkönä.

Sähköverkkopalvelut-yksikkömme kasvoi useammalla uudella kasvolla. Tiimipäälliköksi nimitettiin 1.7.2019 alkaen Jalo Nieminen (sähkövoimatekniikan ins.). Jalo on työskennellyt aiemmin Kemin Energiassa. Dmitry Mustonen aloitti 15.7.2019 sähköverkkoasentajana. Dmitry on työskennellyt aiemmin monipuolisesti erilaisissa sähköasemaprojekteissa sekä jakeluverkon rakennus ja päivystystöissä.

Toivotetaan uudet veralaiset tervetulleiksi!