Tampereen Vera Oy   |   Väkipyöränkatu 5, 33720 TAMPERE   |   etunimi.sukunimi@tampereenvera.fi
Liikenteen hallinta

Palvelut
Infrapalvelut

Kehittyvää liikenteen hallintaa

Veralla on mittava kokemus kaupunkien liikennevalojärjestelmien vaatimuksista ja ratkaisuista. Vastaamme liikennevalojen rakentamisesta ja saneerauksista Pirkanmaalla, jossa ylläpitopalvelumme kattaa Tampereen, Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Pirkkalan, Sastamalan ja Ylöjärven liikennevalojärjestelmät. Toteutamme paikkakuntakohtaisia ratkaisuja tarvittaessa myös muualle Suomeen.

Olemme aktiivisesti mukana liikenteen hallinnan uusien ratkaisujen kehityksessä, joka perustuu tieto- ja viestintäteknologian monipuoliseen soveltamiseen. Reaaliaikaista tiedonkeruuta ja -hallintaa hyödynnetään yhä enemmän liikennevirtojen seurantaan, mittaukseen ja ohjaukseen.

  • Liikenteen hallintaan sisältyvät liikennevalojen lisäksi mm. automaattiset ohjaus- ja laskentajärjestelmät, muuttuvat opasteet ja merkit, liikenne- ja kelikamerat sekä teiden kunnonvalvonta.
  • Ratkaisut nopeuttavat reagointia onnettomuus- ja poikkeustilanteissa (esim. liikenteen ohjaus kiertoreiteille ja hälytysajoneuvojen etuisuuksien hallinta).
  • Liikennevaloprojektit osaurakointina tai avaimet käteen -toimituksina. Palvelusopimus sisältäen esimerkiksi valojen asennukset, huollot, ilmaisinsilmukoiden asennukset, väliaikaiset liikenteenohjausjärjestelmät sekä 24/7-päivystyksen.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi!

Liikenteen hallinta
Tatu Pyykkö 040 703 7559
tatu.pyykko@tampereenvera.fi

    Jätä viesti – palaamme asiaan
    Valitse palvelu